در ابتداي اين ديدار عادل استانداغ، مالک گروه هتلهاي \"گرين پارک\" گفت: تا کنون 20 بار به ايران سفر کردهام و ميدانم که موقعيتهاي بسيار مناسبي براي سرمايهگذاري گردشگري در اين کشور وجود دارد.
وي راهاندازي دفتر اطلاعرساني و جذب سرمايهگذاري صنعت گردشگري ايران در استانبول را گامي مهم و اساسي ارزيابي کرد و افزود: همه سرمايهگذاران ترک علاقهمند به همکاري و سرمايهگذاري در ايران هستند .
سپس مصطفي کجا، رئيس انجمن \"آسوان\" با بيان اينکه ما علاقهمند به ارتباط دو سويه بين ايران و ترکيه هستيم، گفت: سرمايهگذاري در گردشگري بهترين فرصت براي برقراري اين ارتباط است.
وي ادامه داد: اين تعامل و همکاري ميتواند ارتباط بين دو کشور را در ساير بخشها را نيز تحکيم ببخشد.
علي فولاد، از سرمايهگذاران ايراني مقيم استانبول نيز گفت: کشورهاي ايران و ترکيه مرکز تاريخ و دنياي گذشته هستند و بناهاي تاريخي – فرهنگي اين کشورها ميتواند شاخصه جذب گردشگر باشد.
وي، با بيان اينکه سرمايهگذاران بايد با هم هماهنگ و همدل شوند، گفت: اگر هر سرمايهگذاري بخواهد در اين مسير به تنهايي حرکت کند به جايي نخواهد رسيد، زيرا اين کار با مشارکت و همکاري پيشرفت خواهد کرد.
احمد چليک، صاحب امتياز و مديرعامل شرکت \"سيم پاش\" نيز شاخصهاي گردشگري ايران را مورد ارزيابي قرار داد و گفت: قصد داريم در ايران سرمايهگذاري کنيم.
وي با مطرح کردن سوالات متعدد در خصوص معافيت گمرکي و استفاده از امکانات موجود در ايران براي استفاده سرمايهگذاران، از مسئولان خواست تا در دومين همايش فرصتهاي سرمايهگذاري صنعت گردشگري جواب روشن و قاطعي براي سرمايهگذاران داشته باشند./100
انتهای پیام/